Maya Heart Consciousness Retreat - 14 en 15 mei

"All these experiences will guide you to your own natural wisdom of knowing and living your Truth so you can come home in your true nature of being consciousness."

Consciousness program

Maya heart consiousness retreat (3).png
Sunny Backyard

Ticket

All inclusive tickets is inclusief het volledige tweedaagse retreat programma en 1  overnachting. 

Ook kun je kiezen voor een zaterdag of zondagticket wanneer je er niet het hele weekend bij kunt zijn.

Op zaterdag ben je welkom vanaf 09:30 uur welkom om jezelf even te installeren. Op zondag is het einde ongeveer rond 21:30 uur.

Tussen de experiences door zijn er vrije momenten voor een fijne wandeling, journaling of kun je lekker gaan zwemmen in de plas tegenover de boerderij.

If you prefer information in English please visit Hipsy.nl

 

CONSCIOUS EXPERIENCES

_MG_2744-35.jpg

Maya Heart Sacred Cacao Ceremony
Met Yolentha Ram
Saturday / Sunday

Op zaterdag vangen we de dag aan met een prachtige Maya Heart Sacred Kakau Ceremonie. Sacred Kakao helpt je om te verzachten en je hartenergie te openen. Het is een prachtig moment om intenties te zetten voor het weekend en te doorvoelen wat er gevoeld mag worden. Je wordt meegenomen in een liefdevolle reis naar de diepere lagen van jouw Bewustzijn, geassisteerd door de Spirit van Kakao, je eigen Spirits en die van Yolentha en haar team. Dankzij meditatie, beweging, adem- en energiewerk ontvang je precies dat wat je in het moment mag ontvangen. Ook zal er prachtige muziek zijn en sound healing middels o.a. een Sjamanistische drum.

IMG-20220219-WA0006.jpg

Mantra Singing Circle
Met Leonie Bos
Saturday / Zaterdag

Op zaterdagavond nemen we je na de hartopenende sacred kakau ceremony en een verfijnd diner mee naar een mantra singing circle met Leonie. Leonie is een hele bijzondere krachtige zangeres en betovert je met haar stem. Via de stem en de mantra's onstaat er een directe verbinding met je innerlijke Zelf. Door samen in een groep te chanten, verbinden we onze Universele energie. Dit werkt helend en bijzonder transformerend.

We sluiten de ceremonie af met een vuurceremonie onder begeleiding van Yolentha waarin we het oude los gaan laten.

CAPTURING LIGHT_AILEEN_LR-147.jpg

Psychedelic Breath
Met Aileen Kennedy
Sunday / Zondag

Dit is een zachte maar krachtige Breathwork-techniek. Gebruikmakend van eeuwenoude kennis uit yoga & hedendaagse neurowetenschap, prachtige elektronische muziek en een zachte vrouwelijke begeleiding.

 

PSYCHEDELISCHE ADEMHALING kan je in staat stellen emoties en fysieke blokkades los te laten en het gevoel van levendigheid en energie in je lichaam te vergroten. Aileen ondersteunt je in het loslaten van beperkende overtuigingen en om naar je volledige potentieel te stappen.

"Our mission is to help you remember your essence, your true Nature. To bring unity-consciousness and serve in global awakening"

 
IMG_0436.jpg

Ecstatic Dance
Met Yolentha Ram & muziek van Mauricio Labao 
Saturday / Zaterdag

Op zaterdagavond zijn we op een punt aangekomen dat we zo heerlijk in onze energie zitten, onze hartenergie in overvloed stroomt en we alleen nog maar willen dansen.

Dat is precies wat we gaan doen, nu je zo in je natuurlijke staat van Zijn bent gezakt. Schaamte en onzeker zijn is niet meer aan de orde, hier mag je helemaal zijn wie JIJ bent, wie jij hoort te ZIJN en iedereen zal je vanuit liefde omarmen.

Een uur lang niet praten, alleen maar dansen, met jezelf en met elkaar verbinden. Vanuit liefde en verbondenheid, in verbinding met alle elementen van de natuur en moeder Aarde.

_MG_2891-76.jpg

Maya Heart Ceremony Kakao Bliss
Met Yolentha Ram & Mauricio Labao
Sunday / Zondag 

Maya Heart Ceremony met Kakao Bliss is op zaterdagmiddag -avond. Kakau Bliss is een heel bijzonder, liefdevol plantmedicijn die je helpt te reizen naar de diepere lagen van je Bewustzijn. Het is een medicijn voor de Ziel en helpt je te verbinden met je Hogere Zelf die je precies dat zal geven wat je in het moment mag ontvangen. Het is een microdose ceremonie met een chocolaatje waar o.a. psylosibine truffel, sacred kakau, kruiden en caapi in zit wat betekent dat je licht tot middelmatig zal reizen, het is een prachtige introductie met het plant medicijn wanneer je hier nog geen ervaring mee hebt. Heb je al wel vaker een Kakao Bliss ceremonie bijgewoond, ook dan blijft het een bijzondere ervaring, passend in het geheel van het retreat. Je zal inzichten ontvangen, healings en activaties wat gechanneld wordt vanuit de Bron. Het is een transformerende ervaring waarin je DNA geactiveerd wordt en je meer in verbinding zal komen te staan met jouw blauwdruk, jouw zielsmissie.

De ceremonie wordt begeleidt door Yolentha, haar spirit team en space holders. Mauricio verzorgt een psyschedelic sound journey tijdens de reis.

IMG_8411 (1).jpg

Sjamanic Drum meditation
Met Yolentha Ram
Sunday / Zondag

Op zondagochtend beginnen we de dag met een heerlijke meditatie, ademwerk en beweging. Onder andere onder begeleiding van de drum gaan we heerlijk met de blote voeten in het gras verbinden met de natuur, met de dag en met elkaar.

We voelen waar we staan op deze zondagochtend en staan stil bij de intenties voor de dag, waarin ligt nog een wens en diep verlangen geborgen? Op weg naar een diep transformerend en helend moment in jezelf.

"Maya Heart Consciousness is a transformational retreat, about love and light, guidance and healing."

MichelleCoops-174-64.jpg

Tantra Experience
Met Michelle Coops
Sunday / Zondag

Wat is tantra nou eigenlijk? En hoe kun je de essentie van tantra – expansie en bevrijding – meer integreren in je leven? Wat is de rol van het lichaam en de seksuele energie binnen tantra?

 

Tijdens deze tantra experience maak je kennis met de basisbeginselen van tantra en hoe het jouw pad van bewustzijn kan verdiepen.

 

Ontdek nieuwe manieren van verbinden, zowel met jezelf als met anderen en ervaar hoe tantra je kan helpen om beter te luisteren naar jouw verlangens en jouw waarheid.

2019 inspire food � verdenius � 72 dpi � 6803.jpeg

Soul food tasting
Met Claudia van Soulrecipe
Sunday / Zondag

Soulrecipe creëert bijzondere eetbelevenissen & tasty trips inside. Met Claudia's gerechten is het haar missie om jou via alle zintuigen in een staat van liefde & joy (onze natuurlijke staat van zijn) te brengen. Je verlangens te herinneren en je keuzes daarop te kalibreren. Te voelen, voeden en vieren hoe magisch het leven is als je jezelf leidt vanuit jouw verlangens en eigen-wijsheid.

 

Zo wakkeren we je aan om weer contact te maken met je dromen, verlangens en intuïtie. Om van daaruit te leven, werken, liefhebben en kiezen. En je vrij, tevreden, liefdevol en levend te voelen.

De Soulfood tasting experience op zondag is de kers op de taart en een heerlijke afsluiting van het weekend.