MEET OUR BEAUTIFUL TEAM

We will take you on a remarkable journey of Soul rembrance, healing, Source activations and deep transformation. We will guide you in remembering your true nature and essence of being alive now on this beautiful planet, named Earth.

Welcoming you home

Yolentha heeft vanuit een diep verlangen in haar hart gevoeld dat ze een community wil creëren waarin mensen weer thuis kunnen komen in zichzelf. Om een plek te bieden waar ruimte is voor liefdevolle heling, transformatie en het krijgen van bijzonder waardevolle inzichten.

 

Het is haar zielsmissie, haar levensmissie om mensen te helpen te herinneren wie ze in essentie zijn, waarom gebeurt wat gebeurt en alles vanuit liefde te laten ontvangen.

 

Vanuit dit diepe verlangen is Maya Heart Conscioussness Retreat ontstaan, een bijzonder transformerend retreat.

Yolentha Ram

Maya Heart Ceremonies, Yoga & Meditation

Founder Maya Heart Consciousness, Yoga teacher, guiding healer, Light worker, Energy worker & Maya Heart Plant Medicine ceremonial leader, Soul search mentor.

The more I let go of how life should look like, the more life surprises me.

De stem ligt letterlijk tussen ons hart en ons hoofd in. Het is een tool voor zelfexpressie, om naar binnen te keren en om te verbinden met de buitenwereld.

Jouw stem ligt het dichtstbij (naar mijn ervaring) bij jouw Ziel. Het is alsof er niks tussenin bestaat. Het is alsof jouw stem, het geluid is van jouw Ziel.

Wanneer je vanuit jouw hart expressie geeft, vanuit jouw Ziel, dan is het een hele open en prachtige ervaring. Het is het meest natuurlijke in de wereld, om vanuit jouw hart te leven. Maar vele jaren van onderdrukking hebben ons doen geloven dat het anders is.

 

Het is mijn missie om de wereld wakker te maken, met mijn stem. Met mijn eigen muziek, met mantra’s en jouw te ondersteunen in het uitspreken, zingen en leven vanuit jouw eigen waarheid.

Leonie Bos

Music Artist & Singer- Songwriter and Mantra singer

CAPTURING LIGHT_AILEEN_LR-64.jpg

Supporting people in bringing more joy & happiness into their lives is what makes me happy.

Mensen ondersteunen om meer vreugde en geluk in hun leven te brengen is wat mij gelukkig maakt.

De tools die ik hiervoor gebruik zijn Ademwerk, EMDR en therapie. Ik ben gediplomeerd GZ-Psycholoog & Mindfulness trainer. Je weg terugvinden naar je lichaam & adem en jezelf eindelijk toestaan ​​om te voelen & te helen is zo belangrijk, en de moeite waard!

Aileen Kennedy

Psychedelic Breath facilitator

It gives me energy to keep flying freely

Ik ben zo vrij als een vogel, een tijdreiziger, een piraat. Middels muziek en bijzondere geluiden verbind ik mij met mooie mensen en breng ik heling op zielsniveau.

Mauricio Labao komt oorspronkelijk uit Brazilië, zijn grootouders stammen af van een stam uit de Amazone. Als je Mauricio ziet begrijp je en zie je meteen dat er Sjamaans bloed door zijn aderen stroomt.

Muziek is zijn stem, zijn yoga, zijn weg om mensen in verbinding te brengen met zichzelf en met elkaar. Hij verzorgt prachtige jungle vibe psyschedelische muziek die je tijdens de Maya Heart Ceremony met microdose kakau bliss meeneemt op een bijzondere reis. Ook zal Mauricio de muziek verzorgen tijdens de Ecstatic Dance.

Mauricio Labao

Music Artist & DJ

IMG-20211007-WA0008.jpg
MichelleCoops-13-9.jpg

Bewustwording is niet alleen licht en liefde

Stel je eens voor… een wereld waarin we voorbij hokjes kijken. Waarin we onszelf voluit kunnen uitdrukken, zonder schaamte, zonder schuldgevoel, vol zelfvertrouwen en vol eigenheid. We hebben dan wellicht nog een hele weg te gaan, maar als ik, op mijn manier, mensen kan inspireren om vanuit hun eigen, autonome plek te leven, ben ik blij. Dat noem ik ‘rebelicious’ worden. Kun je het al voelen?
 

Als schaduwwerker, tantrika, ‘confidence coach’ en persoonlijk leiderschapsmentor, begeleid ik zowel professionals als individuen om zichzelf los te maken van al die onzichtbare kettingen. Bye bye ballast, hello authentieke en ‘unapologetic’ expressie! Van een geleefd worden naar Leider zijn van je leven. Ik welkom je met een open hart om mee te doen aan mijn workshops, cirkels of programma’s, of om 1-op-1 samen dieper te gaan in jezelf, zodat je vol vertrouwen in jouw innerlijk leiderschap mag stappen.

Michelle Coops

Tantra experience 

Tantrika, schadow work, bodyworker, empowered sexuality, Free expression, personal leadership.

Trust the vibes you feel, energy doesn't lie

Een echte levensgenieter, ondernemer, moeder, love-alchemist, raver én zwever en dat ik een vette 'love affair with life' heb. Vroeger werd ik 'aan' getoverd' door Sjakie en de chocoladefabriek en mijn eigen inner Willie Wonka heb geactiveerd en van daaruit leef & onderneem.

 

Soulrecipe tovert je zintuigen aan en autopilot uit. Herinnert je aan je hartsverlangen. Zodat je vanuit jouw unieke recept je leven gaat inkleuren. Voluit. Vrijuit. Recht uit je hart. 

 

Mijn gerechten zijn vol kleur, positieve energie, diepgang, lef, hartstocht en magie. Waar álles geproefd en gevoeld mag worden. Een reis die is ontstaan vanuit mijn eigen hoofd naar het hart. Van buiten naar binnen. Van aangepast naar vrij. Van hoe het hoort naar hoe ik het wil. Van copy-paste naar mijn recept.
 

Claudia

Soulfood tasting experience

Soulrecipe 'Soul Food tasting', gepassioneerd kokkin, levensgenieter, moeder en love-alchemist.

2019 inspire food � verdenius � 72 dpi � 7720.jpeg

Team of love

lucy_edited.jpg

Lucy

Lucy, bekend van Yourmealplanners zal gedurende het weekend zorgen voor heerlijke plantaardige ontbijtjes, lunch en avondeten. Ze zal de zintuigen en ziel prikkelen met haar heerlijke kookkunsten.

20200503_175921_edited_edited.jpg

Marienka

Marienka zal als space holder gedurende het retreat aanwezig zijn en daar helpen waar nodig. Zij is degene die ervoor zorgt dat alles heerlijk soepel en aangenaam verloopt.

massage

Elma

Elma zal gedurende het weekend als spaceholder fungeren tijdens de Maya Heart Ceremonies maar is daarnaast ook beschikbaar om tussen de ceremonies en experiences door jou te voorzien van een heerlijke Thaise Yoga massage, welke los bij te boeken is bij Elma.

Screenshot_20220221-144623_WhatsApp_edited.jpg

Robin

Robin zal tijdens de ceremonies aanwezig zijn als spaceholder en zal ook voorzien in pranic healing. Bij Robin zijn gedurende het weekend ook healingen bij te boeken wanneer je hier behoefte voor voelt. Hij kan onder andere helpen je chakra systeem in balans te brengen.