TICKETS

Tijdens het Maya Heart Consciousness Retreat bieden we je de mogelijkheid aan om een tweedaags- of eendaagsticket te boeken. Daarnaast hebben we 2-3 opties voor het slapen op locatie.

Sleep over / Slaap mogelijkheden

Dorms in de Boerderie: We hebben op locatie verschillende dorms met een vast bed en/of eenpersoons of tweepersoons matras.

Nature sleep: neem je eigen tentje mee, niet te groot, koepeltent grootte, er zijn een paar plekken.

Camperplek: Er zijn een aantal camperplekken met stroom, niet voor te grote campers maar transport of sprinter formaat.

Tribe of Love present: "Ripple effect" het is belangrijk dat de wereld ontwaakt, daarom zien we je graag komen met vrienden en familie zodat we toe kunnen werken naar verbinding op Universeel- en bewustzijnsniveau. Boek 2 tickets of meer dan ontvang je het Tribe of Love cadeau.

Slaap
maya1.png

Conscious two days ticket all inclusive 

Zaterdag t/m zondag

Op zaterdag heten we je graag welkom vanaf 09:30 uur. We beginnen we de dag met een openingsceremonie waarin we elkaar leren kennen en het programma van het weekend wordt uitgelegd. Daarna stap je in de prachtige Maya Heart Ceremonie met Sacred Cacao met Yolentha en vormen we waardevolle intenties voor de rest van de dag of het weekend. Na de ceremonie genieten we van een heerlijk licht en plantaardige lunch. Na wat tijd voor jezelf gaan we vóór het avondeten genieten van een uitnodigende begeleide Ecstatic dance en sluiten we de avond af met de prachtige mantra singing circle onder begeleiding van Leonie. Dan is het tijd voor een goede nachtrust op het terrein van de Boerderie.

Op zondag beginnen we de dag met een drum  meditatie en yogales (geen must), ontbijten we samen en gaan we daarna door naar de inspirerende tantra experience van Michelle waarin je volledig thuis zal komen in jezelf. Claudia van Soulrecipe verwent je hierna en prikkelt je zintuigen met een bijzondere lunch die je ziel voedt. Na de lunch heb je weer even heerlijk de tijd voor jezelf om alles te integreren, te genieten van een wandeling langs de dijk of te schrijven. 

De Maya Heart Main Ceremony met Psychedelic Breath & Microdose Kakau Bliss begint om 17:00 uur, Aileen begeleidt je tijdens een transformerende psychedelic breath reis en Yolentha neemt je mee op een helende reis voor hart en ziel tijdens de microdose Kakau Bliss waarin je naast energetische healingen ook licht activaties zal ontvangen, dit onder begeleiding van bijzondere sound healing en muziek. We sluiten de avond avond met iets te eten en een mooie vuurceremonie waarin we het oude loslaten en verbranden.

Kies voor de regular sponsor ticket wanneer je voelt dat dit een investering is die je kunt missen. Hiermee help je de organisatie van het retreat.

 

Kies voor de abundance ticket wanneer dit een investering is die je kunt missen.

 

Koop je twee tickets of meer dan ontvang je een Tribe of Love cadeau van Yolentha en wordt je na het retreat uitgenodigd voor deelname aan een gratis online Cacao thuis ceremonie.

€ 444,- Abundance all-incl

€ 488,- Regular all-incl

Conscious one day ticket

Zaterdag of zondag

Lukt het je niet om er beide dagen bij te zijn dan ben je meer dan welkom om alleen zaterdag of alleen zondag naar het retreat te komen. Natuurlijk is deelname aan beide dagen een volledigere ervaring voor je maar geen must om wel te kunnen genieten van één heerlijke dag vol mooie experiences.

Dit is exclusief overnachting dus na 21:30 uur op zaterdag is het tijd om naar huis te gaan.

Koop je twee tickets of meer dan ontvang je een Tribe of Love cadeau van Yolentha en wordt je na het retreat uitgenodigd voor deelname aan een gratis online thuis ceremonie met sacred cacao.

€ 280,- One-day ticket Saturday or Sunday

Abundance & Tribe of Love cadeau

Ontwerp zonder titel.png

Voor iedereen met de kleinere portemonnee hebben we de optie om voor de abundance ticketprijs te kiezen. Voel je wel dat je de reguliere ticketprijs kunt missen dan zouden we het ontzettend waarderen wanneer je voor de reguliere ticketprijs kiest.

 

Wij gunnen iedereen dit retreat en het is zo fijn om zo'n transformerend en helend  retreat te kunnen delen met de mensen die je dierbaar zijn. Soms als je zelf in een proces van verandering en transformatie zit kan het zijn dat je omgeving je niet meer goed volgt. Daarom biedt Yolentha je het Tribe of Love cadeau aan, boek je twee tickets of meer dan ontvang je na het retreat de uitnodiging om deel te nemen aan een online thuisceremonie met sacred cacao.

Betalingstermijn afspreken? Dat kan! We staan voor alles open omdat we je er heel graag bij hebben. Dit retreat en alle mooie experiences gaan zoveel mooie veranderingen creëren, dit is wat de wereld nodig heeft. Neem contact met ons op en doe ons een voorstel.

Camperplek

We hebben ruimte voor 6 camperplekken met stroom. Je kunt je camperplekje reserveren bij het boeken van jouw ticket.

Dorms

De prachtige oude boerderij is nog steeds in ontwikkeling maar we kunnen al wel een aantal dorms creëren. We hebben 2 dorms met vaste bedden en 2 dorms met matrassen. Alles wordt heerlijk convy voor jullie klaargemaakt zodat je kan genieten van een goede nachtrust.

Nature sleep

Ook hebben we plek voor een paar koepel tentjes, deze optie kun je ook reserveren op het moment dat je jouw ticket boekt.